You are currently viewing Husk kondomet til rejsen

Husk kondomet til rejsen

Står du og skal ud at rejse, så husk at få kondomer med på din pakkeliste. Når du skal ud og rejse, er det bedst altid at medbringe dine kondomer hjemmefra. Det kan nemlig være svært at få adgang til kondomer i udlandet. Ikke alene kan kondomer være svære at få fat i, for kvaliteten på udenlandske kondomer kan også svinge meget i forhold til de danske kondomer.

Kondomer er en af de sikreste former for præventionsmidler. Ikke alene beskytter kondomerne mod en uønsket graviditet, de beskytter også mod talrige af uønskede sexsygdomme, som fx klamydia og i værste tilfælde gonoré eller HIV.

Kondomer kan bruges af alle mænd, og findes i mange forskellige størrelser, materiale og varianter, så der er ingen undskyldning for ikke at bruge kondomer ved samleje – heller ikke selvom du er på ferie!

Opbevaring af kondomer på rejsen

Skal du ud at flyve, så kan du roligt tage kondomerne med i flyet. Det er rigtigt, at kondomer skal opbevares på et køligt og tørt sted. Det vil sige at opbevaring af kondomer i din kuffert eller i håndbagage ikke vil forårsage skade på kondomerne under din rejse.

Vil du gerne have dine kondomer tættere ved hånden, kan du opbevare dem i en lomme i din jakke. Bare sørg for at du ikke opbevarer andre genstande i lommen, som kan forårsage skade på kondomerne.

Du kan også roligt opbevare kondomer i din rygsæk. Her kan du eksempelvis lægge dem i en sidelomme på rygsækken. Husk at sikre dig at der ikke ligger andre skarpe genstande i lommen som f.eks. kuglepenne, blyanter eller andre skarpe objekter. Ved opbevaring i en større rygsæk, skal du også sikre dig at du ikke maser eller på anden vis skader kondomerne. Eksempelvis med tunge rejsebøger eller hvad du nu har pakket ned i tasken til ferien.

Opbevaring af kondomer på hotelværelset

Når du ankommer til hotelværelset, er det ikke altid lige optimalt at have kondomerne gemt i kufferten. De kan hurtig blive svære at finde og den lange søgetid kan hurtigt ødelægge stemningen.

De fleste hotelværelser har natborde tæt ved sengen, her kan du nemt opbevare dine kondomer, så du altid har dem tæt på, når du skal bruge dem.

Er du bange for at en hotellets rengøringsdamer skal finde dine kondomer, kan du opbevare dem i en lille æske, som du nemt kan tage med på ferien. Æsken kan du have stående på natbordet uden at der opstår spørgsmål. Har du ikke nogen lille æske, kan du kan opbevare eksempelvis kondomerne i en sok, som du ligger i skuffen i natbordet.

Der findes mange gode opbevaringsmuligheder. Men pungen er ikke en af dem. Når du ligger et kondom i pungen og ligger pungen i lommen, bliver kondomet nedslidt af din krops varme og bevægelser.

Mener du alligevel at pungen er det bedste opbevarings sted for dig, så sørg for at du har taget kondomet ud pakken samme dag, som du skal bruge det. Husk altid at kontrollere kondomet inden du tager det i brug.