You are currently viewing Hav hundekurven klar til ferien

Hav hundekurven klar til ferien

Mange hundeejere vil nok være enige om, at noget af det bedste, er at sove med hunden i sengen. Den giver ekstra varme og tryghed, og så føler man sig bare ikke så alene, når man har sin bedste ven til at lægge ved siden af sig.  

Selvom det er trist at høre, så er det faktisk bedst for din hund, og din hunds udvikling, at I sover hver for sig. Læs videre og find ud af hvorfor en hundekurv er så vigtig. 

Privatliv og selvstændighed 

Mange hunde virker nok til at nyde at sove i samme seng som deres ejere, og det gør de sikkert også, men det kan påvirke din hund negativt.  

En hund bør have en hundekurv så den kan have et rum, der er helt dens eget. Lad den have et lille hjørne med dens kurv, og sørg for, at når hunden ligger i den, så skal den ikke forstyrres for meget. Hunde, har ligesom os andre, brug for alenetid i ny og næ. Lad dem have deres egen plads, som de kan søge til når de ikke vil have mere opmærksomhed. 

En hundekurv er også god til at etablere en følelse af selvstændighed hos din hund. Ved at give den sit eget rum, træner du den også i at finde ro ved at være alene. Dette er en fordel for dig, så du ved at din hund føler sig tryg selv når du ikke er hjemme.  

Træn din hund i selvsikkerhed og selvstændighed, og giv den dejlige hundekurv, som den fortjener.